Med 50 år i bagaget har vi på Rosengrens Advokatbyrå etablerat oss som en gedigen och respekterad advokatbyrå i Västsverige. I år firar vi inte bara vår halvsekellånga resa, utan också att vårt senaste tillskott, John Vleugels Antonson, fyller 50. Denna dubbla milstolpe markerar en era av gedigen kunskap och erfarenhet för hela byrån, som nu blickar framåt med förändringsvilja, ny energi och ödmjukhet.

En gedigen historia med en ljus framtid

Vi är en anrik Göteborgsbyrå med ett rykte som sträcker sig över fem decennier. Samtidigt vill vi utvecklas för att möta framtidens utmaningar och möjligheter.

I dagens informationstäta samhälle där vem som helst kan hitta avtal online, är det avgörande att erbjuda mänskligt förankrade tjänster där vi sätter oss in i klientens unika risker och behov för att ge skräddarsydda råd. Där är vi oslagbara. Man brukar säga att kunskapen sitter i väggarna. Det gör den här – och nu är det dags att renovera ytskiktet.

– Byrån har precis påbörjat ett jättespännande varumärkesarbete. Redan under våra inledande möten pratade vi om det förändringsarbete som ska ske, och jag insåg direkt att den resan ville jag verkligen vara med på. Det kändes så himla bra med de jag träffade från byrån. Det var genuint roligt och trevligt, säger John, som i april påbörjade sin anställning som advokat hos oss.

Med 18 års erfarenhet blir John en självklar ledare för vårt nya fastighetsteam

Johns yrkesval som advokat har inte alltid varit självklart. På gymnasiet var han aktiv i miljörörelsen och såg därför egentligen en framtid inom miljöfrågor. Trots att han idag gärna spenderar sin fritid ute i naturen, klättrandes och paddlandes, fick sig karriären en annan vändning.

John tog sin juristexamen från Stockholms Universitet år 2003 och har sedan dess haft en gedigen karriär. Efter en tid som tingsnotarie i Norrköping efter examen började han år 2006 att arbeta på en advokatbyrå i Göteborg. Och i Göteborg blev han kvar. Efter många års erfarenhet på olika advokatbyråer började han hos oss. Och det är vi så glada för!

– Under mina 18 år på advokatbyrå så har jag tagit med mig många erfarenheter och kunskap som jag gärna delar med mig av så att de kommer till nytta på min nya byrå, säger John.

Till hösten ser vi fram emot att starta upp ett nytt fastighetsteam, under Johns ledning. Hans långa erfarenhet och entusiasm kommer att vara ovärderliga när vi tar detta kliv framåt.

“Vi är den vänliga advokatbyrån”

En av våra unika egenskaper är vår trevliga och ödmjuka kultur, vilken står i stark kontrast till den traditionella bilden av advokatbyråers vassa armbågar. Vi är den vänliga advokatbyrån. Hos oss prioriteras inte bara juridisk skicklighet utan även en varm och välkomnande atmosfär – både internt och externt. Det var en av de främsta anledningarna till att John valde att börja arbeta här hos oss.

– Jag tycker att Rosengrens är en väldigt vänlig och omhändertagande arbetsplats. Det finns enormt mycket kunskap, kompetens och erfarenhet bland mina kollegor. Det finns också en stolthet över kompetensen, men utan att vara uppblåst. Man är medveten om att man är kunnig och att man gör ett bra jobb. Det och den starka vi-känslan genomsyrar arbetsplatsen, berättar John nöjt.

Samma starka gemenskap med en förnyad vision

Vi står stadigt men ödmjukt på våra 50 år av erfarenhet och ser fram emot framtidens möjligheter med stor entusiasm. När vi nu går in i en ny del av vår resa, gör vi det med samma engagemang och värderingar som alltid, men med en förnyad vision för framtiden. Med en stark gemenskap, en vilja att förändras och en passion för att leverera förstklassig juridisk rådgivning, är Rosengrens Advokatbyrå mer än bara en advokatbyrå – vi är en pålitlig partner, där varje steg leds av kunskap, framåtanda och mjuka men stabila armbågar. Som den vänliga advokatbyrån vi är, och alltid kommer att vara.

logo footer