På Rosengrens Advokatbyrå har vi samlat ett starkt team med sju konkursförvaltare – flest i Västsverige. Med tillskotten Anna Rosell och Per Pettersson har vi nu en ännu bredare kompetens, i ett team som drivs av samarbete och sammanhållning. Tack vare det stora antalet konkursförvaltare under samma tak, kan vi hantera även de mest komplexa och omfattande konkurserna. Tillsammans!

Ett erfaret team med bra sammanhållning

Vårt team består av jurister med mångårig erfarenhet inom obeståndsrätt och konkursförvaltning. Vi har arbetat med såväl större industrier som mindre företag inom en rad olika branscher. Tack vare vårt stora team har vi bred expertis inom flera områden och förmågan att snabbt anpassa oss efter klientens behov.

Anna Rosell är ett av våra nyaste tillskott, med över tre decenniers erfarenhet i branschen. Hennes omfattande kunskap inom allt från affärsjuridik och bolagsrätt till likvidationer och konkursförvaltning har gjort henne till en ovärderlig del av teamet. Det är inte enbart vår starka position inom obeståndsrätt som fick Anna att välja Rosengrens, utan främst vår arbetskultur.

– Rosengrens är en kompetent och vänlig arbetsplats, och det värderar jag högt. Det finns en bra sammanhållning och duktiga medarbetare som trivs på sitt jobb. Det smittar av sig. Och dessutom är det en väldigt bra balans mellan arbete och fritid, säger Anna.

Fördelarna med att vara många

Att vi har flest konkursförvaltare i Västsverige ger oss en tydlig fördel – vi kan snabbt sätta samman team för att hantera även de mest komplexa konkurserna. Med en så pass bred kunskapsbas kan vi ta oss an konkursärenden med kort varsel och erbjuda våra klienter och alla drabbade den bästa möjliga lösningen.

Per Pettersson, en uppskattad medarbetare som har arbetat på byrån med obeståndsfrågor i fem år, har nyligen blivit egen konkursförvaltare. Han lyfter fram teamets betydelse:

– På Rosengrens är det väldigt högt i tak och öppna dörrar. Alla ger sin tid och tar sin tid. Det är den typen av arbetsmiljö som gör att det blir ett trevligt arbetsklimat där man kan fråga vem som helst om man behöver hjälp.

Vår arbetskultur är en del av framgångsreceptet

Vi tror att en god arbetsmiljö skapar förutsättningar för både individuell trivsel och bra resultat. Genom att värna om sammanhållningen stärker vi vårt team och det arbete vi gör för våra klienter.

– Vi är stolta över att vara en byrå där alla trivs. Vår arbetskultur gör att vi kan leverera bättre resultat för våra klienter, säger Per. Med vår starka gemenskap och breda erfarenhet ser vi på Rosengrens fram emot att fortsätta växa och utvecklas. Vi står redo att möta framtidens utmaningar med samma engagemang och omtanke som vi alltid har haft – både för våra klienter och för varandra.

CategoryObestånd
logo footer